vitaliteit

Personal trainer

Over mijn vitaliteit hoef ik niet te klagen, en ik wens dat zo te houden. Toch mis ik sommige dagen de moed of de kennis om mijn lichaamsoefeningen goed te plannen en uit te voeren. Is een personal trainer daarbij een luxe? Of eerder een noodzaak?

We Care For You kan in u zoektocht het juiste antwoord en de juiste persoon ook vinden.

Dietist

Bij het geestelijke evenwicht hoort een gezond lichaam met degelijk doordachte voeding. Of er nu medische redenen toe zijn, of gewoon de wens om genietend en toch gezond te leven, uw voeding speelt daarbij een belangrijke rol.

Een diëtist die u wetenschappelijk het leven zuur maakt, dat wil u niet, Wij helpen u de geschikte bij u passende voedingsspecialist te vinden.

Yoga

“Mens sana in corpore sano”, daarin gelooft u. Yoga helpt om de rust te vinden die nodig is om bewust vitaal van het leven te genieten.

We Care For You kent de vertrouwenswaardige yogi waarop u mag rekenen.

Mindfullness

Ik heb geleerd en ook begrepen dat mindfulness eigenlijk gewoon bewust beleven is van mijn eigen gevoelens, gedachten en lichamelijke ervaringen. Ik voel aan dat deze bewustwording kan bijdragen tot mijn persoonlijk evenwicht en dus tot mijn vitaliteit, tot mijn levensvreugde.

Dat dit wel ook training tot aandacht oefeningen en meditatie vereist, is me duidelijk. We Care For You kan de juiste contacten leggen in de wereld van mindfulness en meditatietechnieken.

Fitness

Fitness kan u zeker ook thuis trainen, indien u voldoende kennis heeft, en er zijn niet altijd apparaten en toestellen bij nodig. Oefeningen als stretchen, opdrukken, buikspieroefeningen, schouder en hals bewegingen kunnen best onder begeleiding gebeuren.

Bij fitness op trainingstoestellen, thuis of in een fitnesscentrum hoort ook de juiste trainer. We Care For you kan van al deze variaties van fitness de optimale oplossing uw vitaliteit bezorgen.

Computerlessen

Ik ben gezond, vitaal, en leef comfortabel thuis. Wat ik echter steeds meer aanvoel is dat ik niet meer “mee ben” met al dat computergedoe. Ik wil niet volledig afhankelijk van mijn kinderen of kleinkinderen blijven om iets online op te zoeken, ook mijn bankverrichtingen op papier moeten passé worden. Computerlessen, thuis of in groep buitenhuis.

We Care For You kent zeker de optimale keuze voor wat elkeen wenst en kan.


Top