gezondheid

Thuiszorg en thuisverpleging

Naast de welbekende klassieke thuiszorg en thuisverpleging kunnen er specifieke persoonlijke wensen zijn die uw leven meer comfort , privacy en dus waarden geven.Laat ze weten aan ons, en de juiste gepersonaliseerde oplossing wordt voor u gezocht en gevonden.

Tandarts

Op het moment dat uw tandprobleem zich voordoet, een afgebroken snijtand, oplaaiende kiespijn, een losgekomen tandvulling… Blijkt dat vertrouwde tandarts precies dan onbereikbaar is. U weet dat wachtdiensten ergens gepubliceerd zijn, maar bent radeloos bij het zoeken ernaar.

Geen nood, contacteer ons en wij lossen dat probleem voor u op.

Dokter (van wacht)

U beschikt niet over de contactgegevens wanneer u ze nodig heeft, want opzoeken op computer of iPhone is uw ding niet.

We Care For You doet dit wel, met kennis van zaken over de beschikbare artsen of wachtdienstcentra in uw regio.

Kinesist en osteopaat aan huis

Wanneer de kinesist/osteopaat die uw arts voorstelde, niet beschikbaar blijkt te zijn, vraag een goed alternatief aan ons.

Apotheek aan huis

Wanneer u na het bezoek van uw arts niet mobiel bent, en familie of kennissen niet mobiliseerbaar zijn, aarzel niet.

We Care For You vindt voor u de apotheker die u de nodige medicatie thuis zal bezorgen.

Mobiliteits- en orthopedisch materiaal

Bij een al dan niet tijdelijk mobiliteitsprobleem begint dikwijls een moeilijke zoektocht naar betrouwbare technische raadgeving voor het huren of aankopen van de voor u passende hulpmiddelen.

De juiste keuze maken uit het brede aanbod van aangepaste schoenen, krukken, wandelstokken, looprekken, rolwagens, zitorthesen… is essentieel bij de verlichting van uw mobiliteitsprobleem. Wij stellen u in verbinding met de gespecialiseerde zaak, die u ofwel thuis komt adviseren of waarnaar u kan vervoerd worden.

Bandagisterie

De moderne bandagisterie biedt u vandaag een breed gamma van ergonomische producten aan. Bij het verlichten van uw pijnpunten helpen deze specialisten u niet enkel bij uw selectie uit buikgordels, breukbanden, lumbostaten, ergonomische handschoenen, ze leren u ook bij de optimale aanwending ervan.

Wij zorgen voor uw best geschikte bandagisterie.

Ziekenvervoer

Het hoeft niet altijd de ziekenwagen te zijn, maar wel de juiste behulpzame chauffeur met het gepaste voertuig dat u naar de plaats voor uw medische verzorging zal voeren en terughalen.

Reken op We Care For You om op deze dienst te kunnen rekenen.

Optieker en hoorapparaten

De wachttijden voor afspraak met de oogarts of met de neus-keel- en oorspecialist lopen steeds verder uit. Voor gewone aanpassingen van uw brilglazen, gezichtsscherpte of voor het meten van toenemende gehoorproblemen kan u perfect terecht bij gespecialiseerde optiekers.

Zij beschikken over de fijnste meetapparatuur voor de nodige tests en zullen u daarmee graag adviseren over de types van glazen, ooglenzen of hoorapparaten, en de best passende bij uw persoon passende monturen. Wij stellen u graag in contact met deze specialisten en er kan indien gewenst ook voor het nodige vervoer zorgen.

Top