comfort

Poetsdienst

Dagelijks wat afstoffen, dat ligt u nog wel, maar ramen lappen, terrassen vegen, keukentegels schrobben en dweilen, parket boenen, daarvoor wil ik wel degelijke hulp voor mijn comfort.

We Care For You zorgt ervoor dat u kan rekenen op betrouwbare en geschikte personen voor al deze tijd- en energieverslindende karweien.


Strijkdienst

U bent fier en draagt dus alle dagen lekker frisse kleding. Wassen en plassen zijn echter nooit uw ding geweest.

Dankzij de contacten van We Care For You kan u de uren in de wasruimte of achter de strijkplank besparen, en overlaten aan professionelen die dat graag en goed voor u doen.

Maaltijden aan huis

Gezonde en smakelijke maaltijden thuis zijn ook mogelijk zonder dat u zelf hoeft te koken.

Van eenvoudige dagelijkse kost tot en met een feestelijk menu via de lokale traiteur, We Care For You maakt dat alles voor u mogelijk. u vraagt het ons, wij zorgen voor uw comfort.

Schoonheidzorg

Op schoonheid staat geen leeftijd, … maar je moet er wel zelf voor zorgen dat dit zo blijft. In alle rust u thuis laten epileren, waxen, maquilleren, gezichtsmassages laten uitvoeren, dat voelt pas echt als comfort aan.

Wij  bieden  u de ervaren schoonheidsspecialisten en gediplomeerde masseurs of masseuses aan op de momenten die u verkiest.

Pedicure, manicure en podologie

Wanneer mooi verzorgde handen en voeten veel voor u betekenen, is een regelmatige professionele behandeling door manicures en pedicures vanzelfsprekend. Wanneer uw voeten bovendien ietwat meer medische verzorging vereisen, brengt de ervaren podologe u de oplossing aan huis.

WC4Y legt voor uw comfort de juiste contacten met deze gespecialiseerde personen.

Kapper

Wanneer u niet op verplaatsing naar het kapsalon kan gaan, of wanneer u droomt van de luxe om bij u thuis het mooie kapsel voor uw spiegel vorm te zien krijgen, aarzel niet en reken op We Care For You om de afspraken te regelen die uw comfort best dienen.

Vervoer taxi

Niets lijkt meer banaal dan een taxi opbellen… De dagelijkse ervaring toont aan dat uw gewenste taxi u inderdaad op het wenste uur ophaalt en later opnieuw naar huis voert. Alleen met duidelijk gemaakte afspraken kan u rekenen op zulke betrouwbare taxidiensten.

Wij kunnen daarvoor zorgen en u blijft niet letterlijk in de kou staan.

Dierenverzorging

Uw trouwe hond of gezellige poes, ze hebben recht op regelmatige verzorging. Ook geschikte dierenoppas of hondenwandelaars zijn soms nodig wanneer u ongepland afwezig moet zijn.

Wij vinden voor u de geruststellende diervriendelijke oplossing.

Dierenarts

Natuurlijk heeft uw huisdier zijn vertrouwde dierenarts voor zijn normale opvolging en behandelingen. Bij onvoorziene omstandigheden kan u op de volle assistentie van ons rekenen, dat is uw huisvriend waard.

Boodschappen doen

Bij een tijdelijke of langer durende immobiliteit wordt boodschappen doen moeilijk.

Heeft u hulp nodig, daarbij kan We care For You u de geschikte boodschappen bezorgen, en kan u rustig comfortabel thuis blijven.

Tuinonderhoud

U bent fier op uw voortuintje, achtertuin, patio of grasmat met een perceel bos erachter. Het geeft een goed gevoel. Maar het snoeien, knippen, maaien en bladeren opruimen, in alle seizoenen, het vraagt soms meer arbeid dan u aankan of het knaagt teveel aan uw comforttijd.

Aarzel dan niet, en vraag aan We Care For You om de voor u geschikt tuinier of boomchirurg te contacteren.

Elektricien

Het onveilige gevoel wanneer telkens opnieuw de zekering springt, de stroom uitvalt, de huisbel het niet meer doet, de verlichting in de badkamer knippert, meldt het aan We Care For You en wij zorgen voor de bekwame beschikbare elektricien binnen de kortst mogelijke tijd.

Hij maakt uw thuis weer veilig en comfortabel.

Loodgieter

Wanneer in de keuken de spoelbak nog amper doorloopt, de afloop in douche borrelt, de dak afloop steeds weer voor water in de kelder zorgt, dan heeft u nood aan de loodgieter die deze waterellende kan stoppen en ook de nodige duurzame herstellingen kan uitvoeren.

We Care For You biedt u zulke bekwame loodgieters aan.

Klusjesdienst

Natuurlijk bestaan er allerlei klusjesdiensten, die gaan van kleinere herstellingen in keuken of badkamer, voor montage van meubelen, voor het instellen van de thermostaat, voor het bijwerken van voegsel tussen de terrasplaten…

Om de geschikte persoon echter ook op de gewenste moment te bekomen, vraag het aan ons en de klus wordt voor u geklaard.

Event planner

Samenzijn met de mensen die u regelmatig graag bij u thuis heeft, dat soort gezelligheid ligt u nauw aan het hart. Het organiseren van de wekelijkse koffie met gebakjes, kaartavonden tot en met uw jaarlijkse grote familiebijeenkomsten voor Moederdag of met kerstmis, het vereist heel wat tijd, planning, inzet en ook ervaring.

Vraag het gewoon aan ons, en wij zorgen voor de geschikte event planner voor iedere gelegenheid.

Administratieve ondersteuning

Enkele weken afwezigheid door ziekte, en de berg papieren is onoverzichtelijk geworden. Enkele uren efficiënte administratieve ondersteuning, en u ademt weer opgelucht.

We Care For You kan u deze juiste hulp aanbieden.

Top